32,50

SculptEase Mini Wood Therapy Shaper

Ontdek de SculptEase Mini Wood Therapy Shaper – een compact en krachtig hulpmiddel ontworpen voor een effectieve lichaamscontour en cellulitisreductie. Met een lengte van 24,5 cm biedt deze houten shaper een gerichte en comfortabele massage-ervaring die je kunt gebruiken waar en wanneer je maar wilt.

Belangrijkste Kenmerken van de SculptEase Mini Wood Therapy Shaper:

  • Houten Halve Taille Shaper: Het unieke halve ontwerp van de SculptEase Mini is perfect voor het contouren van je lichaam en het bevorderen van de microcirculatie. Het helpt bij het verfijnen van je taille en het verbeteren van de lichaamssilhouet.
  • Fascia Blaster voor Cellulite: Voorzien van 8 triggerpointballen, biedt deze tool gerichte druk voor onmiddellijke verlichting van lichaams pijn en bevordert de lymfedrainage. Het gebogen ontwerp zorgt voor een optimale pasvorm tegen je lichaam, waardoor cellulitis effectief wordt verminderd.
  • Gemaakt van 100% Natuurlijk Hout: De SculptEase Mini is vervaardigd uit puur beukenhout, zonder schadelijke chemicaliën. Dit garandeert een duurzaam product zonder schimmel, scheuren of splinters, voor een zorgeloze massage-ervaring.
  • Optimale Resultaten met Cellulitis Verwijderaar: Gebruik de SculptEase Mini dagelijks gedurende 5-15 minuten voor de beste resultaten. Ideaal voor masseren van de nek, buik, rug, taille, kuiten en dijen, waardoor je taille slanker wordt en cellulitis vermindert.
  • Handig en Draagbaar: Lichtgewicht en compact, de SculptEase Mini is ideaal voor onderweg. Of je nu in de sportschool, yoga-studio, op kantoor of thuis bent, je kunt genieten van een massage op elk moment. Het is ook een attent cadeau voor je dierbaren, perfect voor speciale gelegenheden zoals Kerstmis, verjaardagen, jubilea, Vaderdag, Moederdag en Valentijnsdag.

Extra Voordelen:

  • Vermindert Vet uit het Lymfestelsel: Ondersteunt het ontgiften van je lichaam en het verminderen van hardnekkig vet.
  • Geschikt voor Fitness en Fysiotherapie: Helpt bij herstel en spierregulatie.
  • Verlicht Spierpijn: Biedt verzachtende verlichting voor vermoeide spieren.
  • Ergonomisch Ontwerp: Voorzien van comfortabele handvatten en een gebogen vorm voor een optimale pasvorm op de huid, ideaal voor grote spiergroepen zoals buikspieren, rug en hamstrings.

Verbeter je zelfzorgroutine met de SculptEase Mini Wood Therapy Shaper. Geniet van een slanker, gladder figuur en profiteer van de voordelen van professionele houttherapie, direct bij jou thuis.

3 op voorraad

Categorieën: , Tag: Product ID: 13688
ideal bancontact paypal apple pay klarna