17,95

Gua Sha Schraper – Hartvorm van Picasso Jaspis

Ervaar de ultieme wellness met onze gua sha schraper in de betoverende hartvorm, vervaardigd uit hoogwaardige Picasso jaspis. Met een afmeting van 8 cm lang en 5 cm breed, biedt deze schraper een elegante en effectieve manier om je welzijn te bevorderen.

Waarom deze gua sha schraper je zal veroveren:

  • Unieke Hartvorm: De liefdevolle hartvorm van deze schraper is perfect ontworpen voor gerichte massages op je gezicht, nek, rug en voeten. Het biedt een comfortabele grip en een effectieve toepassing op verschillende delen van je lichaam.
  • Picasso Jaspis: Elke schraper is uniek door de natuurlijke variatie in kleur, patroon en dikte van het Picasso jaspis. Dit mineraal staat bekend om zijn esthetische schoonheid en duurzaamheid, en draagt bij aan een luxe massage-ervaring.
  • Ultra Glad: De supergladde oppervlakte van de schraper zorgt ervoor dat je huid nooit wordt beschadigd, terwijl je de voordelen van een effectieve gua sha-behandeling ervaart. De zachte aanraking van het hartvormige ontwerp bevordert ontspanning en comfort.
  • Essentie van Chinese Geneeskunde: Deze schraper is een authentiek hulpmiddel gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde. Het bevordert de gezondheid en stimuleert de doorbloeding op een veilige en effectieve manier, zonder bijwerkingen.
  • Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor gebruik op de nek, het gezicht, de rug en de voeten. Het helpt bij het verlichten van spierspanning en het verbeteren van je algehele welzijn.
  • Eenvoudige Onderhoud: Gemaakt van duurzaam natuurlijk steen, is deze schraper eenvoudig te onderhouden en langdurig in gebruik. Het compacte formaat maakt het ook gemakkelijk mee te nemen.

Voordelen van Picasso Jaspis

Picasso jaspis is een fascinerende edelsteen die niet alleen visueel aantrekkelijk is door zijn unieke patronen en kleuren, maar ook bekend staat om zijn diverse voordelen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van Picasso jaspis:

  1. Emotionele Stabiliteit:
    • Picasso jaspis staat bekend om zijn vermogen om emotionele stabiliteit te bevorderen. Het helpt bij het kalmeren van innerlijke conflicten en het reduceren van stress en angst. Deze edelsteen ondersteunt een evenwichtige en ontspannen gemoedstoestand.
  2. Creatieve Inspiratie:
    • De steen stimuleert creativiteit en helpt bij het ontsluiten van verborgen artistieke talenten. Picasso jaspis wordt vaak gebruikt om inspiratie te vinden en innovatieve ideeën te ontwikkelen.
  3. Aarde en Verbinding:
    • Picasso jaspis bevordert een gevoel van aardse verbondenheid en stabiliteit. Het helpt je om in contact te blijven met je omgeving en ondersteunt je bij het ontwikkelen van een sterkere basis in je leven.
  4. Zelfvertrouwen en Zelfwaardering:
    • Deze edelsteen kan bijdragen aan het vergroten van je zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het helpt bij het versterken van je innerlijke kracht en moed, waardoor je jezelf meer waardig en zelfverzekerd voelt.
  5. Mentale Helderheid:
    • Picasso jaspis ondersteunt mentale helderheid en focus. Het helpt bij het oplossen van problemen door het bevorderen van een helder en logisch denkniveau.
  6. Fysieke Gezondheid:
    • De steen wordt vaak geassocieerd met ondersteuning van het fysieke welzijn. Het kan helpen bij het bevorderen van de bloedsomloop en het versterken van het immuunsysteem.
  7. Harmonisatie van Energieën:
    • Picasso jaspis helpt bij het harmoniseren van energieën binnen jezelf en je omgeving. Het bevordert een gevoel van balans en helpt bij het afstemmen van je energie op een positieve manier.
  8. Versterking van Relaties:
    • Het bevordert begrip en communicatie, wat kan bijdragen aan het versterken van persoonlijke relaties. Picasso jaspis helpt bij het verbeteren van interacties en het bevorderen van harmonie in je relaties.

Hoe gebruik je de gua sha schraper:

  1. Voorbereiding: Begin met een schone huid en breng een kleine hoeveelheid gezichts- of lichaamsolie aan om de glijdende bewegingen van de schraper te vergemakkelijken. Dit helpt ook om huidirritatie te voorkomen.
  2. Gezicht: Gebruik de vlakke kant van de schraper om zachte, opwaartse bewegingen over je gezicht te maken. Begin bij het midden van je gezicht en werk naar buiten toe. Gebruik de puntige uiteinden om delicater aan te voelen rond de ogen en lippen.
  3. Nek: Plaats de schraper op je nek en gebruik zachte, opwaartse bewegingen naar je kaaklijn en schouders toe. Dit helpt de spanning in je nek te verlichten en de bloedcirculatie te verbeteren.
  4. Rug en Schouders: Voor je rug en schouders, gebruik de brede kant van de schraper met lange, vloeiende bewegingen. Werk van beneden naar boven om spanningen in je spieren te verminderen.
  5. Voeten: Gebruik de schraper op je voeten door zachte, masserende bewegingen te maken over je voetzolen en hielen. Dit helpt om vermoeide voeten te verfrissen en te ontspannen.
  6. Onderhoud: Na gebruik, reinig de schraper met een milde zeep en water. Droog het grondig af en bewaar het op een droge plaats.

Met deze gebruiksvriendelijke schraper ervaar je de voordelen van gua sha op een eenvoudige en effectieve manier. Voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine met onze Picasso jaspis hartvormige schraper en geniet van een verjongende massage.

Disclaimer: het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

24 op voorraad

Categorieën: , , Tags: , Product ID: 13707
ideal bancontact paypal apple pay klarna