8,95

Siliconen Cup Zwart

Ervaar ultieme ontspanning en verbeter je welzijn met de Siliconen Cup Zwart. Deze hoogwaardige siliconen cupping device is ontworpen voor een comfortabele, effectieve cupping-ervaring, met een gebruiksvriendelijk ontwerp dat eenvoudig te gebruiken is.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Diepe Meridiaan Verlichting: Deze siliconen cup helpt bij het draineren van meridianen en het verjagen van wind en vocht. Het ondersteunt de natuurlijke balans van je lichaam en biedt verlichting van ongemakken.
  2. Comfortabele Ervaring: Met een gladde textuur zorgt de siliconen cup voor een aangename ervaring zonder ongemak. Het zachte materiaal is veilig voor de huid en biedt een comfortabele cupping-ervaring.
  3. Sterke Zuigkracht: De cup heeft een sterke absorptie, waardoor hij stevig op zijn plaats blijft tijdens de behandeling. Dit garandeert een effectieve en grondige cupping zonder dat de cup gemakkelijk loskomt.
  4. Eenvoudig Onderhoud: De siliconen cup is gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, wat bijdraagt aan een hygiënische en probleemloze gebruikservaring. Het duurzame materiaal is bestand tegen veelvuldig gebruik.
  5. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Het gebruik van de Siliconen Cup Zwart is eenvoudig en efficiënt:
    1. Plaats de cup op het gewenste lichaamsdeel, zoals je rug, benen of armen.
    2. Druk boven op de cup om de lucht eruit te duwen en een vacuüm te creëren.
    3. De cup zit vast en blijft op zijn plaats door de sterke zuigkracht.
    4. Verwijder de cup door hem voorzichtig vanaf onderen los te maken, waardoor het vacuüm vrijkomt.
  6.  Compacte Afmetingen: Met een breedte van 6,5 cm en een hoogte van 4,9 cm is de cup compact en geschikt voor verschillende lichaamsdelen, en gemakkelijk mee te nemen.

Specificaties:

  • Naam: Siliconen Cupping Device
  • Materiaal: Hoogwaardige pure siliconen
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen: 6,5 cm breed x 4,9 cm hoog

Waarom Kiezen Voor Onze Siliconen Cup Zwart?

De Siliconen Cup Zwart biedt een effectieve en comfortabele cupping therapie met een gebruiksvriendelijk ontwerp. Het biedt sterke zuigkracht en een luxe uitstraling, gecombineerd met eenvoudig onderhoud en een gebruiksvriendelijke ervaring.

Verwen jezelf met de Siliconen Cup Zwart en ervaar de voordelen van een professionele cupping behandeling in het comfort van je eigen huis.

9 op voorraad

Categorieën: , Product ID: 13783
ideal bancontact paypal apple pay klarna